nieuwsitems node template

Proefabonnement ETAS in Prescriptor

woensdag, 09/01/2013

ETAS EP & Digitalis Rx doen u een aanbod om gedurende 6 maanden (t/m juli 2013) kosteloos met ETAS te werken.

Zoals u waarschijnlijk weet, kunt u met Prescriptor - het elektronisch voorschrijfsysteem van Digitalis Rx - gebruikmaken van verschillende formularia. Naar gelang uw voorkeur of afhankelijk van lokale werkafspraken kan het standaard NHG-EVS worden aangevuld met het Nijmeegs formularium, het Groninger Formularium en/of een eigen formularium.
Ook kunt u in Prescriptor kiezen voor ETAS, het Elektronisch Therapie Advies Systeem. Dit formularium geeft naast medicamenteuze ook niet-medicamenteuze adviezen. ETAS Electronic Publishing doet u een aanbieding om kennis te maken met de legio mogelijkheden die in ETAS zijn ingebouwd: tot en met juli 2013 kunt u kosteloos gebruik maken van dit formularium.

ETAS is net als alle formularia in Prescriptor zo samengesteld dat het rekening houdt met de patiëntkenmerken die bekend zijn in uw HIS: leeftijd, geslacht, allergieën, co-morbiditeiten en de contra-indicaties van de patiënt.
Echter, ETAS geeft niet alleen aan wát te doen, maar ook wánneer dat moet plaatsvinden. Hierdoor kan geprotocolleerd worden gewerkt en hoeven richtlijnen niet steeds opnieuw geraadpleegd te worden. Niet alleen ideaal voor de voorschrijver dus, maar ook geschikt voor de POH of de AIOS. Bovendien is de stapsgewijze therapieopbouw, die we kennen in veel van de standaarden, erin verwerkt en bevat het handigheidjes als diagnostische-, en verwijscriteria.
Tijdens het proefabonnement kunt u ETAS gedurende 6 maanden ontdekken en uitproberen - zonder kosten! U kunt het abonnement aanvragen op de website van Prescriptor. U dient hier wel voor in te loggen.

Vriendelijke groet van ETAS EP,

Cor van der Ree, huisarts n.p.
Bert Ruben, apotheker
Hans Koch, huisarts

Indien u de nieuwste web versie van Prescriptor gebruikt, zal het aanvullende formularium automatisch in Prescriptor naast het NHG-EVS verschijnen.

Maakt u gebruik van de Windows versie van Prescriptor, dan kunt u hier het proefabonnement op ETAS bestellen.

Voor meer informatie over ETAS zie: www.etas.net
Hebt u tijdens uw proef abonnement periode vragen of suggesties, mail dan naar de helpdesk van ETAS: helpdesk@etas.net
Bent u na deze 6 maanden ook enthousiast, meld u dan aan voor een abonnement

Lees volledig artikel