nieuwsitems node template

Lancering Prescript op NedHIS&EZD congres

woensdag, 22/03/2017

Prescript is de snelste en eenvoudigste manier om een uitgebreid kennisaanbod bij de hand te hebben als voorschrijver. Smart phone, tablet, laptop, desktop - Prescript geeft u via alle mogelijke apparaten direct toegang tot tot alle beschikbare formularia in Prescriptor, het elektronische voorschrijfsysteem van Digitalis. Dit EVS is speciaal ontwikkeld voor alle voorschrijvers, van huisartsen tot specialisten.
Prescriptor is geïntegreerd in het medisch patiëntdossier en geeft beslissingsondersteunend advies. Het beschikt als multisource EVS-module over een veelheid aan informatiebronnen. U kiest zelf welk formularium u wilt gebruiken: uiteraard vormt het NHG Formularium de basis. Maar u kunt het aanvullen met het ETAS Formularium en/of Nijmeegs Formularium en zo uw eigen kennisbank bouwen. Bent u een zorggroep dan kunt u zelfs uw eigen formularium via Prescriptor en dus ook via Prescript aanbieden.

Prescript is ontwikkeld door Digitalis en toegankelijk via iOS en Android. Download Prescript in de App Store of Google Play. Meer weten? Kijk op Prescriptor

Lees volledig artikel