nieuwsitems node template

Gratis Clinical Rules Quick Scan

woensdag, 09/11/2016

Weten hoe medicatieveilig uw ziekenhuis is? Onder het motto ‘Waar sta ik met mijn ziekenhuis wat betreft medicatieveiligheid?’ wordt er binnenkort een onderzoek gestart. Ziekenhuisapotheker Hugo van der Kuy (Zuyderland MC) nodigt drie ziekenhuizen uit voor een gratis Clinical Rules Quick Scan. De deelnemende ziekenhuizen worden 3 maanden gescand en de resultaten worden vergeleken. De bevindingen worden vastgelegd in een Engelstalige publicatie (co-auteurschap mogelijk).
Wilt u kans maken op een gratis Clinical Rules Quick Scan en achterhalen hoe medicatieveilig uw organisatie is? Tijdens het NVZA-congres kunnen ziekenhuizen zich aanmelden hiervoor. Hoe moet u dat doen?

  • Meld u aan op congresstand 10 van Digitalis.
  • U wordt geïnformeerd over de basisvoorwaarden voor deelname. Zo moet u zelf extracten kunnen maken en eenvoudige bewerkingen van de data kunnen uitvoeren.
  • Uit de geïnteresseerde ziekenhuizen wordt een keuze gemaakt op vrijdag 11 november om 15 uur. Mocht u op dat tijdstip niet aanwezig kunnen zijn, dan nemen wij contact met u op.

Bent u niet aanwezig op het NVZA-congres maar wel geïnteresseerd in de Quick Scan, neem contact op met Digitalis: digitalis@digitalis.nl

Lees volledig artikel